INFORMATIE OVER UW POLISU heeft uw beleggingsverzekering bij Robein afgesloten om bijvoorbeeld aanvullend pensioen of een ander vermogen op te bouwen. Toen u deze beleggingsverzekering afsloot heeft u uiteraard stil gestaan bij uw financiële situatie, financiële doelen en of het type product passend voor u was.

WAT IS EEN BELEGGINGSVERZEKERING?Een beleggingsverzekering is een combinatie van een belegging en een levensverzekering, meestal is dit een overlijdensrisicoverzekering. De eindwaarde van uw beleggingsverzekering is met name afhankelijk van het resultaat van uw beleggingen. Met een beleggingsverzekering kunt u dus vermogen opbouwen door te beleggen.

TWEE MANIEREN OM VERMOGEN OP TE BOUWENU kunt aan het begin van de looptijd van uw beleggingsverzekering in één keer het hele bedrag hebben ingelegd: een zogenoemde koopsom. Of u legt periodiek, bijvoorbeeld ieder jaar, een bedrag in. Uw premie wordt hierbij belegd, afhankelijk van de polis die u bij Robein heeft afgesloten.

ALTIJD OP DE HOOGTERobein vindt het belangrijk dat u op de hoogte bent van de situatie binnen uw beleggingsverzekering en de haalbaarheid van uw financiële doelen. Daarom bieden wij u in een speciale brochure meer informatie over uw polis, de haalbaarheid van het eventuele doelvermogen, de mogelijkheden en geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Lees in de brochure ‘Overkoepelende informatie beleggingsverzekeringen’ verder wat Robein voor u kan betekenen en waarom het belangrijk is dat u op de hoogte bent van uw persoonlijke- en financiële situatie.

Ga naar de internetpagina om de 'Brochure beleggingverzekering' te downloaden.


ACTIVERINGSSCORES HYPOTHEEKGEBONDEN BELEGGINGSVERZEKERINGENPer 31 december 2016 heeft Robein 100% van haar klanten met een hypotheekgebonden beleggingsverzekering geactiveerd. Klik hier om de activeringsscores te bekijken.

ACTIVERINGSSCORES PENSIOENGEBONDEN BELEGGINGSVERZEKERINGENPer 31 december 2016 heeft Robein haar klanten met een pensioengebonden beleggingsverzekering geactiveerd. Klik hier om de activeringsscores te bekijken.


ACTIVERINGSSCORES OVERIGE BELEGGINGSVERZEKERINGENPer 30 september 2017 heeft Robein haar klanten met een overige beleggingsverzekering geactiveerd. Klik hier om de activeringsscores te bekijken.
CONTACT


Heeft u een beleggingsverzekering bij Robein en heeft u een vraag? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Bel met 070 - 376 6666 of stuur een e-mail naar leven@robein.nl.Noordeinde 35  | Postbus 11600  |  2502 AP Den Haag   |  070 376 66 66   |   info@robein.nl