Slim en eenvoudig beleggen

Brede spreiding en lage kosten staan bij indexfondsen centraal.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het overgrote deel van alle beleggers namelijk niet in staat is om de markt te verslaan.

In tegenstelling tot actief beleggen proberen indexfondsen dus niet constant de markt te verslaan door effecten te kopen en te verkopen.

Bekijk hoe u bij Robein op een verantwoorde manier vermogen kunt opbouwen met een begrijpelijk beleggingsproduct.

Slim

Beleggen is gokken? Robein maakt het slimmer.

Indexfondsen zijn beleggingsfondsen die een bepaalde beursindex volgen. Dit in tegenstelling tot actieve beleggingsfondsen die continu de markt proberen te verslaan door te kopen en verkopen. Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat het overgrote deel van alle beleggingsfondsen niet in staat is om de markt te verslaan. Indexbeleggen zorgt ervoor dat u meer rendement behaalt dan andere beleggers die beleggen in actieve beleggingsfondsen.

dashboard

Eenvoudig

Beleggen complex? Robein maakt het eenvoudig.

Gesteund door 30 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, helpen wij u om gemakkelijk vermogen op te bouwen via onze unieke indexfondsen. Door te beleggen in indexfondsen volgt u de markt, in plaats van dat u deze probeert te verslaan. Kies zelf één of meerdere indexfondsen en start meteen met het opbouwen van uw vermogen. Robein helpt u met een druk op de knop toegang te krijgen tot alle belangrijke vermogenscategorieën (aandelen, obligaties, vastgoed en private equity).

dashboard

Betere rendementskansen

Lagere kosten betekenen hogere rendementen. Zo simpel is dat.

Robein beheert de indexfondsen tegen lage kosten en zonder kleine lettertjes. U kiest zelf welke portefeuille het beste bij u past en zo houden wij de kosten laag.

dashboard

Wat zeggen anderen?

Ook officiële (toezichthoudende) instanties en ratingbureaus doen onderzoek naar indexbeleggen en indexfondsen. Deze publicaties tonen aan dat indexbeleggen de beste manier van beleggen is en meer rendement oplevert.

Dat indexbeleggen de beste manier van beleggen is, wordt al jaren onderkend door vele wetenschappers en onderzoekers die hun strepen in de praktijk reeds hebben verdiend. Lees hier de meningen van verschillende (wetenschappelijke) experts en instanties.

BEKIJK DE FONDSEN

Noordeinde 35  | Postbus 11600  |  2502 AP Den Haag   |  070 376 66 66   |   info@robein.nl